Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvanuo sporni plakat

'Ovo bi bila fotografija mog djeteta da ga majka nije ubila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Greg A. Fultz na bizaran se način odlučio osvetiti bivšoj djevojci jer se odlučila na pobačaj zajedničkog djeteta.

Platio je 1.300 dolara za veliki plakat na autoputu u Novom Meksiku. 'Ovo bi bila fotografija mog dvomjesečnog djeteta da ga njegova majka nije odlučila ubiti', napisao je. Na plakatu se nalazi njegova fotografija na kojoj drži zatamnjenu siluetu bebe.
No djevojka Nani Lawrence uzvratila je protutužbom zbog uznemiravanja i povrede privatnosti i njezini odvjetnici tvrde da je zapravo imala spontani pobačaj.

Pročitajte i ovo Hrvatsku prijavile posebnim procedurama UN-a zbog slučaja Mirele Čavajde - 2 SPORI POMACI Što se promijenilo nakon slučaja Čavajda? "Kazna je po našem mišljenju dovoljno velika, a to je sramoćenje RH pred međunarodnim tijelima" Mirela Čavajda KB Sv. Duh i KBC Sestre milosrdnice Stigao nalaz zdravstvene inspekcije u slučaju Mirele Čavajde: "Utvrđeni su proceduralni propusti". Pogledajte što je poručila putem odvjetnice

Odlukom suda, sporni plakat je ubrzo maknut s ceste. No, Greg tvrdi kako se time prekršilo njegovo pravo na slobodu govora. 'Ne znam kako je dijete umrlo, no svakako se radilo o pobačaju i smatram da sam dužan spriječiti da se isto dogodi nekom drugom. Uvjeren sam da muškarci moraju biti uključeni u ženin izbor i nije pošteno da muškarci oko pobačaja nemaju pravo glasa', kazao je. Na dnu plakatu prvotno je pisalo kako ga podupiru razne američke organizacije koje podupiru život, no kad su saznali detalje situacije, povukli su se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene