Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prijeti mu zatvorska kazna

Ovakvu je 'mrcinu' ukrao i provozao 10-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnjeg dječaka zaustavila je policija nakon što je 'posudio' očev 'maserati' Gran Turismo i provozao ga ulicama Hong Konga.

Dječak, koji ima američko državljanstvo, uzeo je ključeve ovog luksuznog automobila iz ladice u stanu svoje obitelji u središtu Hong Konga, piše list South China Morning Post.

Pri izlasku s parkirališta lakše je udario jedno vozilo, ali je svejedno hrabro nastavio voziti po prometnoj cesti. Zatim se nakon nekog vremena zaustavio, a jedan prolaznik je pozvao policiju.

Dječakov otac je automobil kupio 2009. godine za 206.000 dolara.

'Policija je uhitila desetogodišnjaka zbog vožnje bez vozačke dozvole i zbog toga što je vozio bez odobrenja vlasnika', kazala je glasnogovornica policije, dodajući da je dječak pušten uz jamčevinu.

Dječaku u teoriji prijeti kazna od sedam godina zatvora kao i novčana kazna, ali postupak neće biti pokrenut zbog njegovih godina. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene