Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra djevojčica

Ovako izgleda kada te morski pas ugrize dva puta - objavila slike iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aussie Kirra-Belle Olsson imala je dovoljno sreće da pobjegne zvijeri i dopliva do plićaka.

Hrabra 13-godišnjakinja koja je uspjela pobjeći morskom psu nakon što ju je ugrizao dva puta na društvenim mrežama je objavila fotografije svojih ozljeda, piše Mirror.

Aussie Kirra-Belle Olsson
surfala je na plaži Avoca sjeverno od Sydneya kada joj je prišla metar duga zvijer i odgrizla dio gležnja. Morski pas zatim ju je pokušao povući s daske pod more. Vidjela mu je rep, a kada nije znala što da napravi počela je vrištati. U stanju šoka počela se i smijati. Imala je dovoljno sreće da uspije pobjeći i otplivati na sigurno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasne vode Strašan napad morskog psa: Ozlijeđeni 20-godišnjak helikopterom prevezen u bolnicu Velika bijela psina Južna Australija Stravičan napad morskog psa, tijelo 55-godišnjaka još traže: "Psina je imala četiri metra"

VIDEO Golim rukama uhvatio morskog psa

'Dovraga, upravo me ugrizao morski pas', razmišljala je tinejdžerica dok je veslala prema obali. Ispod fotografija koje je objavila na Facebooku stižu poruke potpore.

'Nosi te ožiljke kao značku časti. Želim ti brz oporavak', stoji u jednom od komentara. 'Još uvijek zahvaljujemo Bogu što nije bilo gore. Volimo te draga djevojko', piše u drugom.

O kojem se točno morskom psu radi nije poznato, ali policija vjeruje da je oko jednog metra dug. Od 2000. godine u Australiji je bilo sedam smrtonosnih napada morskih pasa, a svi se pripisuju velikoj bijeloj psini.

 
 
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene