Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno sahranjen

Otkriveno mjesto na kojem je pokopan Tamerlan Carnajev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj tjedan bostonska je policija javila kako je tijelo Tamerlana Carnajeva sahranjeno no nisu željeli otkriti gdje. Sada se zna da je na inicijativu jedne građanke Carnajev pokopan na malom muslimanskom groblju u mjestu Doswell.

Tamerlan Carnajev pokopan je na malenom muslimanskom groblju mjestu Doswellu u ruralnom dijelu američke savezne države Virginije i to na inicijativu jedne građanke, Marthe Mullen, koja je bez ikakve pompe i u tišini pokrenula inicijativu za ukop osumnjičenika za bostonske eksplozije poslavši mail predstavnicima lokalne crkve čija je članica te predstavnicima lokalne muslimanske, židovske i hindu zajednice, piše AP.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti" Groblje Ostali šokirani Skandal u Sisku! U obiteljskoj grobnici godinama bila pokopana nepoznata žena: ''On mi je bahato odgovorio''

>> Tamerlana Carnajeva napokon pokopali, ali ne zna se gdje

Lokalne vlasti rekle su kako će istražiti jesu li prilikom sahrane Tamerlana Carnajeva bili ispoštovani svi zakoni te ako nisu da mogu tražiti premještanje Carnajeva tijela. Dodali su i kako su zabrinuti što ovo mjesto postaje 'hram za protivnike SAD-a'.

Carnajeva obitelj našla se u velikim problemima nakon što su preuzeli Tamerlanovo tijelo jer ga nijedno groblje nije htjelo sahraniti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene