Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'On je dar od Boga'

Otkriveno ime časne sestre koja je rodila sina Francesca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkriveno je tko je opatica koja je rodila dijete, a socijalnoj je radnici rekla da će ga zadržati.

Opatica koja je rodila je 33-godišnja Roxana Rodriguez. Njezina je fotografija objavljena u Corriere Della Sera. Također navode kako je svojoj socijalnoj radnici Anni Fontanelli rekla da će zadržati dijete.

Pročitajte i ovo Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac Slika nije dostupna Isti dan udala se i rodila

'Jako sam sretna. Osjećam se više kao majka nego kao opatica. Mislim da je to očito. Odlučila sam ga nazvati Francesco u čast našem predivnom južnoameričkom Papi. Ne osjećam krivnju. Zadržat ću ga i odgajat ću ga', rekla je Roxana.

Zbog jakih bolova završila u bolnici: Časna sestra rodila dječaka!

Dodaje kako svog tek rođenog sina smatra darom od Boga te da je malo zabrinuta zbog publiciteta koje dobiva, ne samo u Italiji, već i u El Salvadoru. 'O ovome svi pričaju i mislim da se neću moći vratiti u svoju zemlju', kaže Roxana.

Trenutačno se nalazi u bolnici San Camillo de Lellis u talijanskom gradu Rieti.

Samostanu je napisala pismo isprike, a vlastima rekla da je otac djeteta njezin zemljak, međutim, nije ga imenovala. 'To se vjerojatno dogodilo kada je na proljeće bila u El Salvadoru kako bi obnovila svoju putovnicu. Nije rekla tko je otac djeteta, ali pretpostavljam da se radi o staroj ljubavi', rekao je otac Benedetto Falcetti, svećenik u crkvi svetog Mihaela u Rieti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene