Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalni narkokartel

Otkriveni šokantni detalji istrage: Na obredu inicijacije jeli srca otete djece!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga nad zloglasnim meksičkim narkokartelom 'Vitezi templari' otkrila je šokantne detalje. Na obredu inicijacije novaci su jeli srca otimane djece.

Nakon što je policija meksičke savezne države Michoacan nedavno uhitila jednog od članova kartela 'Vitezi templari', za kojeg se sumnjiči kako je sudjelovao u otmicama djece kojima su uzimani organi, istraga jenaknadno otkrila još neke detalje.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Kaos u Meksiku - 4 Policija bacila suzavac Drama u Meksiku: Kamionetom razbili vrata predsjedničke palače

Prema najnovijim podacima istrage, inicijacija novih članova u taj meksički narkokartel navodno je uključivala jedenje dječjih srca, izjavile su meksičke vlasti, a prenio The Independent.

Konačno uhićen: Otimao djecu te im vadio organe za prodaju na crnom tržištu

Pojedinosti su otkrili detektivi koji rade na slučajima krijumčarenja organa koje je navodno organizirao takozvani kartel 'Vitezi templari'. Vođa tog kartela, Nazario Moreno, kojeg je policija nedavno ubila, navodno je naredio da se novaci trebaju dokazati kako bi pristupili kartelu kroz čin kanibalizma.

Strahote u Siriji: Djecu muče elektrošokovima, čupaju im nokte, siluju

'U obradima inicijacije koristili su organe, u ovom slučaju srce, tjerali su novake da ga pojedu', izjavio je Alfredo Castillo, izaslanik savezne vlade države Michoacan, te je dodao kako su ove informacije saznali od uhićenih pripadnika kartela.

Većina organa korištenih u obredima inicijacije pripadali su djeci koju su otimali kako bi prodali njihove organe na crnom tržištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene