Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javio se vlasnik

Otkrivena tajna groba koji je desetljećima poticao teorije zavjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grob pokraj onog ubojice predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja godinama je poticao razne teorije zavjere, asada je istina o njemu konačno izašla na vidjelo.

Otkrivena je tajna groba koji se nalazi pored onoga Leeja Harveya Oswalda, ubojice predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja, izvijestio je New York Times glede nadgrobne ploče na kojoj stoji samo ime Nick Beef, a koja je poticala razne teorije o zavjeri za ubojstvo američkog predsjednika.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Kako je izvijestio newyorški list, Nick Beef još uvijek živi u New Yorku, pisac je, a ranije se zvao Patrick Abdein.

Beef je odlučio izaći u javnost na 50. obljetnicu ubojstva američkog predsjednika koja će biti obilježena ove godine, nakon što je godinama njegov grob poticao razne teorije među onima koji vjeruju u prešućivanje urote za ubojstvo Kennedyja. Beef je priznao da je grob kupio 1975. godine za 175 dolara i da je nadgrobnu ploču odlučio postaviti 1996. potrošivši 987,19 dolara.

>> Tajne Pentagona objavljuju se nakon 40 godina

Kada su 21. studenog 1963. predsjednik Kennedy i njegova supruga Jacquline stigli u Teksas, Beef je imao samo šest godina i s ramena jednog vojnika promatrao s divljenjem predsjednički par koji je prošao blizu njega.

Dan poslije Kennedy je ubijen u Dallasu. Nakon ubojstva predsjednika, Beef je s majkom povremeno odlazio na Oswaldov grob. 'Moja majka mi je govorila nemoj nikada zaboraviti da si vidio Kennedyja dan prije no što je umro', rekao je Beef i objasnio da je kada mu je bilo 18 godina vidio oglas o prodaji groba pored Oswaldovog.

'Više sam se puta pitao zašto sam to učinio. Jedini odgovor koji sam si uspio naći je da mi to nešto znači'. Beef je prije mnogo godina napustio Teksas, ali se vratio 1996. kada mu je umrla majka i tada je odlučio postaviti nadgrobnu ploču s natpisom Nick Beef.

Beef nema nikakve namjere biti tamo pokopan i želi biti kremiran. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene