Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prošlo bez 'podvale'

Otkrivena najveća tajna Jugoslavije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sahrana Josipa Broza Tita 8. svibnja 1980. godine nije prošla bez 'podvale' Službe državne sigurnosti...

Nekadašnji načelnik Službe državne sigurnosti, dr. Obren Đorđević, tvrdi kako u trenutku pokopa u lijestu, prekrivenom zastavom SFRJ, uopće nije bilo Titovo tijelo, već je bio samo pijesak, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija... Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Josip Broz Tito umro je prije 34 godine

'Kad je Josip Broz Tito umro, pojedini članovi Predsjedništva SFRJ, prije svega Stevan Dronjski i Stane Dolanc, željeli su da ga se balzamira i stavi u mauzolej, kakav ima Lenjin na Crvenom trgu. Titovo tijelo, međutim, bilo je puno raznih lijekova, pa se počelo prerano raspadati i širiti oko sebe neugodan miris. Iz medicinskih i higijenskih razloga odlučili su da se posljednji ispraćaj obavi bez njegova tijela. U lijesu koji je bio izložen u Saveznoj Skupštini nalazio se pijesak', otkrio je za 'Novosti' Đorđević koji je 40 godina proveo radeći u organima sigurnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene