Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokazala obdukcija

Višednevna potraga u BiH: Otkriveno od čega je preminuo dječak (10)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcija je otkrila uzrok smrti 10-godišnjeg dječaka Konstantina Stijepića iz BiH, čije je tijelo pronađeno u nedjelju dva kilometra od obiteljskog doma. k

''Po naredbi tužitelja Okružnog tužiteljstva Bijeljina jučer je izvršena obdukcija tijela desetogodišnjeg dječaka Konstantina Stijepića iz sela Labucka koje je pronađeno 12. ožujka na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dječaka Konstantina Stjepića nastupila prije tri-četiri dana uslijed pothlađivanja'', potvrđeno je za Avaz.ba u Okružnom tužiteljstvu Bijeljina.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Tijelo su pronašli lovci Lovačkog društva ''Bišina“ u blizini obiteljske kućeu selu Labucka, na nepristupačnom terenu u šiblju, šesti dan u velikoj potrazi, u kojoj je sudjelovalo više od tuisuću i pol ljudi.

Prema nekim pretpostavkama, autistični dječak mogao je nastradati dan nakon udaljavanja od kuće, jer je u noći između utorka i srijede padala kiša i na planini je bilo izuzetno hladno.

Konstantin, koji je bolovao od autizma, osim roditelja, ima i dvije godine stariju sestru.

U šestodnevnoj potrazi sudjelovali su policajci, pripadnici civilnih zaštita s cijelog teritorija BiH, Oružanih snaga BiH, lovci, mještani okolnih loparskih sela i susjednih općina... Među spasiocima bilo je više od četristo stručnjaka s najsuvremenijom opremom. Bila je to jedna od najvećih potraga na prostorima sjeveroistočne BiH.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene