Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužbe se gomilaju

OTKRIVENE mračne tajne privatnog zatvora za maloljetnike...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silovanja, zlostavljanja, premlaćivanja... Sve se to nalazi u središtu sudskih tužbi upućenih protiv privatnog zatvora za maloljetnike u američkoj saveznoj državi Floridi.

Nekoliko nedavno sudskih tužbi pokazalo je kako se u privatnom zatvoru za maloljetnike Youth Services International na Floridi redovito prikrivalo seksualno zlostavljanje od strane osoblja zatvora.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Jedna od tužbi otkriva kako je jedan od viših administrativnih djelatnika seksualno uznemiravao dječake koji su tamo boravili 2010. i 2011. godine, a u nekoliko navrata ih je ih je vodio i sa sobom kući te iskorištavao u spavaćoj sobi, piše Huffington Post.

Druga pak tužba tereti zatvorsku čuvaricu za odnose s 14-godišnjom zatvorenicom.

Šokantan video: Mlade pripravnike tukli, pljuskali, udarali glavom u zid!

Ovo su samo dvije od mnogih tužbi koje ukazuju da se već dva desetljeća u ovom privatnom zatvoru odvija zlostavljanje i zanemarivanje zatvorenika koje se cijeli niz godina guralo pod tepih.

Osim seksualnog zlostavljanja neki zatvorenici će svjedočiti i o premlaćivanju koja se nikada nisu prijavljivala kako se ne bi ugrozile šanse privatnika za dobivanje novog ugovora od države.

'Govorili su nam da nikada ne zovemo policiju ako se nešto događa nego da prijavimo nadzornicima. Ne žele da ljudi uđu u ovu ustanovu i i shvate što se ovdje zapravo događa', rekla je bivša zaposlenica Kamel Warren.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene