Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća snimka

Otkrila ga snimka na društvenim mrežama: Autom udario ženu na pješačkom prijelazu, nitko nije prijavio nesreću

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Uznemirujuća snimka nesreće koja se dogodila u srijedu oko 13:00 u Podgorici objavljena je na društvenim mrežama, a nakon nje mladić (21) završio je u pritvoru.

Policija je objavila kako je 21-godišnjeg vozača koji je skrivio prometnu nesreću pronašla nakon što je snimka objavljena na društvenim mrežama i u pojedinim medijima. Nesreća nije prijavljena, a ozlijeđena žena nije se javila ni u jednu medicinsku ustanovu.

"Došlo se do saznanja tko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka da je u vrijeme prometne nesreće vozilom upravljao N. Ć. (21) iz Podgorice", objavila je policija te dodala kako nastavlja s istragom, a o slučaju će se naknadno oglasiti i državni tužitelj, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Prijevara McDelivery Hrvatska Ne nasjedajte! Nova prijevara na društvenim mrežama: Lažno se predstavljaju kao poznati lanac brze prehrane

U snimci se vidi kako automobil skreće desno na cesti i udara ženu koja je hodala tik uz pješački prijelaz. Zabio se u nju i odbacio je te je pala na pločnik. Snimka je uznemirujuća, a možete je pogledati OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene