Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena snimka

Otkaz žandarmima koji su pretukli premijerovog brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petorica žandarma koji su odmah nakon objavljivanja snimka identificirani i suspendirani, saslušani su u istrazi koju su zajednički vodili MUP, Vojnosigurnosna agencija i BIA, civilna sigurnosna služba.

Petorica žandarma, Predrag Mitrović Fleka, Rade Matić, Predrag Ćirković, Dalibor Đorđević i Dragan Savić, koji su sudjelovali u prebijanju Andreja Vučića, brata Aleksandra Vučića, bit će otpušteni iz policije, javljaju mediji u Srbiji. Istraga o izgredu na beogradskoj Paradi ponosa, kada su pripadnici niškog odreda Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika Kobri, tjelesnih čuvara Andreja Vučića, završena je jučer.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić rasprava o Kosovu VIDEO Vučić ponižen na sjednici UN-a, predsjedavajuća ga ušutkala lupajući rukom o stol Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..."

Brata srbijanskog premijera pretukli su dok je držao osobnu u rukama

Petorica žandarma koji su odmah nakon objavljivanja snimka identificirani i suspendirani, saslušani su u istrazi koju su zajednički vodili MUP, Vojnosigurnosna agencija i BIA, civilna sigurnosna služba. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene