Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao iz noćne more

Otimali djecu pa neke prodavali, a neke - pržili i jeli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je uhvaćen s otetim djetetom šokirao je policiju kada im je rekao da je član bande koja otima djecu zbog preprodaje te da one koje ne uspiju prodati - prže i jedu.

Noćna mora u indijskoj državi Meerut. Stanovnici sela Bhudabral u petak su sasvim slučajno razotkrili bandu od 150 članova koja je posljednjih godina otimala djecu, a one koje nisu mogli prodati su klali, pržili i pojeli.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Ilustracija strašan slučaj 68-ero djece umrlo od sirupa za kašalj: Dokazano što je bilo u njima, osuđene 23 osobe

>> Stravičan čin: Ruski kanibal od žrtve napravio kobasice, sve snimio i stavio na internet

Mještani su primijetili mladića koji se upravo spremao pobjeći s otetim 12-godišnjim dječakom. Prvo su ga dobrano prebili, a potom su pozvali policiju. Tijekom istrage, mladić identificiran kao Amarjeet, otkrio je kako je član bande koja se bavi trgovinom djecom te da ga plaćaju 10.000 rupija (oko 150 eura) za otmice djece. 

'Policaci su ostali u šoku kad im je Amarjeet priznao da su članovi bande djecu koju nisu mogli prodati sjekli na dijelove, pržili i jeli', kazao je za Daily Bhaskar glasnogovornik Rajiv Krishna te dodao kako je optuženi priznao i otmice velikog broja djece iz okolice koja su potom prodana trgovcima djecom iz New Delhija i Haryane.

Prema službenim podacima posljednjih je nekoliko godina u toj indijskoj državi nestalo najmanje 89-ero djece. Policija još traži dječaka koji je prije pet dana nestao upravo na području gdje je uhvaćen Amarjeet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene