Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krive je za komplikacije

Šokantna osveta: Oteli liječnicu, osakatili je i ostavili u lokvi krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rođaci žene koja je u jednom meksičkom rodilištu na svijet donijela mrtvorođenče oteli su liječnicu koja ju je porodila, drogirali je i osakatili.

Ginekologinju, koju je policija identificirala samo kao dr. M., su po izlasku iz noćne smjene, drogirali, oteli i odveli u njen dom gdje su joj odrezali dva prsta, a nakon toga je rezali nožem pokušavajući joj izrezati maternicu i jajnike.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi dovedeni su pred sud - 7 Brutalne metode Cure snimke mučenja terorista: Jednom na genitalije prikopčali elektrode, drugog tjerali da pojede dio vlastitog uha Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara

Policija vjeruje kako je napad povezan sa slučajem mrtvorođenčeta otprije tri tjedna te da su liječnicu oteli rođaci žene na čijem su se porodu pojavile komplikacije.

Izbo trudnu ženu i prerezao vrat djeci kako ih 'kamatari ne bi mučili'

Majka mrtvorođenčeta i njena obitelj trenutno se vode kao 'nestali', javlja Daily Mail.

Liječnica je spašena nakon nekoliko sati mučenja kad je droga prestala djelovati i kad je uspjela vrisnuti, što je alarmiralo susjede. Nađena je u lokvi krvi na podu gdje je umalo iskrvarila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene