Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Praznovjerje?

Otac vlastitu kći živu zakopao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac iz Jemena svoju je malenu kćerkicu živu zakopao. U zadnji čas spasili su je policajci koje su o strašnom zločinu obavijestili mještani.

Zaprepašćujući dvominutni video objavljen je na internetu i još nekoliko internetskih stranica. Na snimci se vidi kako jemenski policajci djevojčicu živu izvlače iz groba koji joj je namijenio otac. Djevojčica plače i cijela je prekrivena zemljom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Slika nije dostupna Otišao na posao Tragedija: Otac zaboravio djevojčicu (3) u automobilu, ona preminula

>> Muž s obitelji tukao trudnu suprugu da ubije žensko dijete!

Jemenski mediji pišu kako se strašan zločin dogodio u selu na Arapskom poluotoku, no ne navode točnu lokaciju. Poznato je tek da se incident dogodio u veljači.

'Neki mještani kažu kako je otac zakopao kćer ne zato da je ubije već da je spasi od bolesti', piše saudijski portal Alsaudeh. 'Kažu kako je među seljačkim stanovništvom raširen mit da se dijete može spasiti od bolesti ako se živo zakopa ili ako se zmija ubije utapanjem u vodi i potom s tom vodom opere dijete'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene