Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Niste ga morali ubiti!'

Otac ubojice iz Toulousea tužit će Francusku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Muhammeda Meraha najavio je da će tužiti državu zbog smrti svog sina, kojeg su ubili specijalci nakon što je pucao i ubio sedmero ljudi.

Mohamed Benalel Merah rekao je da će tužiti Francusku zbog ubojstva svog 23-godišnjeg sina. 'Unajmit ću najpoznatijeg odvjetnika i raditi do kraja života kako bi platio troškove. Tužit ću Francusku zbog ubojstva mog sina', prenio je njegove riječi France 24.

Pročitajte i ovo Oleg Butković tužba zbog zračnog prometa Njegov državni tajnik predlaže, a on ne zna za tužbu Rusije protiv Hrvatske: "Moram to pogledati, vidjet ćemo" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

>> Al Jazeera primila snimke Merahovih ubojstava

>> Objavljen policijski video stana ubojice iz Toulousea

Također je kritizirao odluku da se puca u njega umjesto da ga se uhiti. 'Francuska je velika država koja je imala sredstva privesti mog sina živog. Mogli su ga onesvijestiti s plinom, a umjesto toga su ga upucali', rekao je otac te dodao kako namjerava pokopati sina u Alžiru.

U zatvoru je i Muhammedov brat, 29-godišnji Abdelkader. Sumnja se da je pomagao bratu u ubojstvima i krađama. On niječe optužbe.

U međuvremenu, mediji izvještavaju kako je u sjednište televizijske kuće Al Jazeera u Parizu stigla pošiljka sa USB memorijom na kojoj se nalaze videa ubojstva koja je snimio Merah. Navodno je pošiljka poslana prošlu u srijedu, isti dan kada je policija opkolila stan Meraha.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene