Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Šokantan oglas

Otac pokušao prodati bebu na eBayu za pet tisuća eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac se ispred istražitelja pravdao tvrdnjom da se samo šalio.

Njemačka javnost još uvijek je zgrožena postupkom neimenovanog muškarca (28) koji je prošlog tjedna na internetskom servisu eBay pokušao prodati svoju tek šest tjedana staru bebu za pet tisuća eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Umrli ili nestali Mediteran je grobnica: Više od 2500 ljudi izbrisan je gotovo svaki trag, željeli su samo jedno Migranti na granici Tunisa i Libije Mučna svjedočanstva Horor na granici: ''Morao sam piti vlastiti urin da preživim... Moja supruga i kći su umrle"

Istragom je za sada utvrđeno da je muškarac, baš kao i majka djevojčice, izbjeglica koja trenutačno živi u Duisburgu, a mediji su otkrili i to da se ispred istražitelja branio tvrdnjom da se samo šalio.

Ne uspiju li tužitelji u četvrtak dokazati suprotno, list Bild prenosi da bi mogao proći nekažnjeno, odnosno da bi mu dijete već istoga dana mogli vratiti.

Djevojčica imena Maria se trenutačno nalazi kod privremenih udomitelja, a tamošnji mediji donose i to da je dobrog zdravstvenog stanja.

Oglas na eBayju je vrlo brzo uklonjen, već unutar pola sata, međutim i to je bilo sasvim dovoljno da policija pokrene istragu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene