Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako su postali hit

Tata ispričao što je prethodilo snimci koju je vidjelo 85 milijuna ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac djece koja su upala u sobu iz koje je imao javljanje uživo za BBC objasnio je što se dogodilo u trenucima koji su prošlog tjedna postali viralni.

''To su komične pogreške'', rekao je Robert Kelly, profesor političkih znanosti na Sveučilištu u Južnoj Koreji, nakon što su ga zamolili za komentar viralnog videa na kojem se vidi kako djeca upadaju u sobu dok on uživo za BBC objašnjava ozbiljnu političku situaciju.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Screenshot Strašni prizori UZNEMIRUJUĆE Objavili snimke otete djece: Ubili su im roditelje pred očima

Kelly je ispričao da ga je kćer prepoznala na TV-u dok je bio u svojoj radnoj sobi te se došla uvjeriti da je zaista tako. Osim toga, kaže Kelly, bila je posebno dobro raspoložena jer je taj dan slavila četvrti rođendan u vrtiću. Ubrzo nakon nje, u radnu sobu, iz koje se Kelly uživo javljao za BBC, ušao je i njegov osmomjesečni sin, piše Vanity Fair.

Majka je na televiziji vidjela gdje se djeca nalaze, ali kako je slika na prijamnik dolazila s odgodom, tako je zakasnila i njezina reakcija.

Prije nego je BBC objavio ovu snimku na internetu, pitali su par slažu li se s tim, a Kelly i njegova supruga Kim Jung-A su to dozvolili. Snimka je pogledana više od 85 milijuna puta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene