Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slao prijeteće poruke

Otac nožem ubio četverogodišnju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S.N. preksinoć je oko 23 sata u stanu svoje majke u Boru nožem ubio četverogodišnju kćer.

Otac je djevojčicu nožem ubo u vrat, a nakon toga sebi prerezao vene, piše Blic. Ozljede su bile lakše te je prebačen u pritvor. Tijelo mrtve unuke pronašla je ubojičina majka kada se u stan vratila nakon posla. Potrčala je susjedu po pomoć, a on je odmah pozvao policiju. S. N. je gol ležao u hodniku s razrezanim rukama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga

Majka ubijene djevojčice u potpunom je šoku. 'S. N. je došao u srijedu ujutro i zatražio da vodi našu najstariju kćer u Bor. Uočila sam da je pripit, no nisam imala hrabrosti suprotstaviti mu se. A što sada da radim, da sam bila hrabrija moja kći sada bi bila živa', ispričala je majka ubijene djevojčice', a prenosi Blic. Dodala je kako je S. N. već dva puta prijavila policiji jer joj je slao prijeteće poruke u kojima je pisalo 'Kupio sam pištolj, sve ću vas pobiti, kad ti kažem, bit će krvi'. 'Stalno me optuživao da ga varam, bio je jako ljubomoran, a ja ga nikada nisam prevarila', dodala je.  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene