Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolest!

Otac monstrum: Ubio 5 tjedana staru kćerkicu jer je plakala dok je on igrao igrice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog gnjusnog čina koji je rezultirao smrću njegove kćeri, Mark Sandland osuđen je na 8 godina zatvora.

Britanac Mark Sandland osuđen je na osam godina zatvora zbog zločina kojeg je počinio u studenom 2012. godine. Kriv je za ubojstvo svoje svega pet tjedana stare kćerkice Aimee Rose.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Naime, dok je igrao igricu djevojčica je plakalo zbog čega je on 'pukao' i počeo je nekontrolirano tresti. Kad je uvidio što je napravio pozvao je hitnu pomoć i rekao kako je doživio epileptični napad i kad je došao k sebi našao je Aimee Rose ispod sebe, piše BBC.

Stravičan slučaj: Igrao igrice dok mu je sin umirao od gladi, njegovo tijelo bacio u smeće

Djevojčica je umrla u bolnici četiri dana kasnije, a Sandland je odmah postao sumnjivac zbog ozljeda koje je nesretna djevojčica imala na licu, prsima, trbuhu, kukovima, rukama i nogama.

'Nemoguće je točno definirati detalje onoga što ste učinili, no ozljede koje ste nanijeli Aimee Rose govore same za sebe', rekao mu je sudac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene