Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavili se u javnosti

Osvojili 1,4 milijarde kuna: Nećemo kupovati novi auto, stari još dobro ide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par Weir iz Škotske, sretni su dobitnici 161 milijuna funti, najvećeg dobitka u povijesti EuroMilions lutrije.

Colin star 64 godine i Chris Weir, stara 55 godina, prvi su se put nakon dobitka jack pota pojavili u javnosti, piše AP. Nakon spoznaje da su baš oni sretni dobitnici, Collin i Chris, inače roditelji dvoje djece, kažu da od uzbuđenja nisu spavali cijelu noć.

Pročitajte i ovo Euri - 2 uplatio 6 eura Lova do krova! Sretnik osvojio 50 tisuća eura, poznato i iz kojeg je grada Ilustracija Sve ili ništa Javio se dobitnik Jackpota i otkrio da je ovaj put napravio nešto drugačije: "Kad sam provjerio, rekao sam ženi da mi izmjeri tlak"

Colin je otvorio bocu vina, a njegova je supruga kroz smijeh rekla da ona ne pije. Lokalni mediji pišu kako bivša medicinska sestra i TV kamerman neke vrijeme ne rade zbog zdravstvenih problema. No, sada su im je sve opcije na raspolaganju.

'Imate 161 milijun funti da se s njima igrate. Možete kupiti nogometnu momčad, jahtu, zapravo, sve što poželite' napisao je Philip Beresford, autor članka u lokalnim novinama.

Unatoč brojim mogućnostima, Colin je rekao kako neće odmah kupovati novi automobil jer je stari još uvijek u dobrom stanju pa stoga ne smisla. No, njegova supruga tako ne misli.'Kupit ćemo novi automobil', kratko je rekla kroz smijeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene