Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi vođa odredio cilj

Osveta za Bin Ladena: Al Qaida planira napad na London?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasljednik Osame bin Ladena planira teroristički napad na London, informacija je to, kako tvrde pojedini britanski mediji, iz povjerljivih izvora.

Nedugo nakon što je zasjeo na čelo najpoznatije svjetske terorističke organizacije, Saif al-Adel želi osvetiti smrt svojeg bivšeg šefa, piše tabloid Daily Mail.  'Naš novi vođa ima velike planove za London. On vjeruje da je Velika Britanija kralježnica Europe i zbog toga mora biti slomljena', rekao je glasnogovornik talibana Ehsanullah Ehsan. 

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

>> Al Qaida objavila mete odmazde zbog ubojstva Osame bin Ladena

>> Al-Qaida nije dugo bila obezglavljena: Poznat je nasljednik Bin Ladena!

Vodeći ljudi talibana i Al - Qaide sastali su se na pakistanskoj granici kako bi usuglasili novu ulogu za 51-godišnjeg al-Adela, koji je svojevremeno bio Bin Ladenov šef osiguranja, piše Daily Mail.

Kako bi se razina sigurnosti podigla na najviši stupanj, britanska je prometna policija prvi put dobila dozvolu za nošenje oružja u vlakovima, stanicama i metroima. Britanci strahuju da se ne bi ponovio napad sličan onom u Mumbaiju 2008. godine, kada je poginulo 200 ljudi, tako da ulažu maksimalne napore da zaustave svaki mogući pokušaj napada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene