Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubili joj sina

VIDEO Osveta očajne majke: Uzela oružje i u nekoliko sati ubila 25 talibana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi osvetila sinovu smrt, Reza Gul uzela je pušku u ruke i povela napad na talibane.

Afganistanka Reza Gul, čiji je sin ubijen iz zasjede dok je na kontrolnoj točki dežurao s policajcima, odlučila se obračunati s talibanima koji su odgovorni za smrt njenog 27-godišnjeg sina.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Povela je napad protiv talibana koji je trajao pet sati u kojima je ubila 25, a ranila 5 talibana. U napadu su joj se pridružile kći i snaha.

'Bila sam toliko bijesna da se nisam mogla smiriti. Uzela sam pušku, otišla do kontrolne točke i počela pucati. Bacala sam i granate', ispričala je ova ogorčena majka.

I oni dali podršku okrutnim Islamistima!

Njena obiteljska kuća uništena je u napadima talibana. 'Sve smo izgubili. Novac, posuđe, prozore, sve je spaljeno, ali smo se uspjeli obraniti', rekla je Reza.

Nakon ovog herojskog čina Rezinoj obitelji je dodijeljena nova kuća, a Ministarstvo obrane ju je prozvalo simbolom narodnog ustanka protiv talibana, piše NYDailyNews.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene