Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osumnjičeni za ubojstva prostitutki bio je čudak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek kojega je policija osumnjičila za ubojstvo pet prostitutki iz Ipswicha, na istoku Engleske, bio je 'pomalo čudan', živio je sam, a uselio je prije samo tri mjeseca u stan u Trimleyju, nekoliko kilometara udaljen od Ipswicha, rekli su susjedi.

Policija je priopćila da je u ponedjeljak uhitila 37-godišnjeg muškarca pod sumnjom da je ubio svih pet žena, te da osumnničeni živi u Felixstoweu, lučkom gradu koji se nalazi na oko 19 kilometara jugoistočno od Ipswicha.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još uvijek nema osumnjičenih Raste broj žrtava njujorškog 'Jacka Trbosjeka': Pronašli nove ostatke Slika nije dostupna Pronađena tijela nestalih prostitutki

Britanski mediji objavili su kako je uhićeni čovjek radnik u
supermarketu Tom Stephens, ali je policija odbila to potvrditi.

'Bio je visok, vitak i čudan', objasnila je 50-godišnja susjeda čiji vrt je graničio s onim osumnjičenog Stephensa.

Policija je, kako su potvrdili susjedi, dolazila kod njega u nekoliko navrata od nestanka prostitutki, a prvi put prije otprilike mjesec
dana.

'Običavao je šetati po stražnjem vrtu. Nije bio tip osobe koja
razgovara s ljudima', objasnila je susjeda britanskoj novinskoj agenciji Press Association. 

Dodala je kako ga je uvijek viđala samoga, osim jednom kad mu je u posjet došao muškarac. 'Bio je umišljeni tip osobe', kaže susjeda.

Kazala je kako ga je vidjela nedavno da čisti svoj automobil, mali Peugeot, i kopa po vrtu.

Druga susjeda također je vidjela osumnjičenog da kopa 'male rupe' po vrtu . 'Činilo se da neprestano kopa po vrtu', dodala je ona.

Dodala je također kako je policija došla pregledati njegov stan prije mjesec dana. U to doba dvije mlade prostitutke već su bile nestale, prva 30. listopada, druga 15. studenoga.

Osumnjičeni koji je u razgovoru prije uhićenja u ponedjeljak ujutro priznao kako je prijateljevao sa svih pet ubijenih prostitutki, radio je kao zaposlenik u Tescu, lokalnom supermarketu. 

Do njegove su fotografije mediji došli prema profilu na Internet stranici 'My space'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene