Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio ljubavnika, ispekao ga i pojeo; dobio 30 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuhar, koji je ubio svog ljubavnika i pojeo nekoliko komada njegova mesa pošto ga je ispekao sa začinima u maslinovu ulju, osuđen je na najmanje 30 godina zatvora.

Obrazlažući presudu za kuhara Anthonyja Morleyja, sudac James Stewart je rekao da je to jedno od najodurnijih ubojstava s kojima se ikad susreo. 'Ne samo da ste ubili svoju žrtvu prerezavši mu vrat nego ste ga izrezali na komade, skuhali i pojeli jedan dio', rekao je Stewart, kako prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

'Prije tog slučaja ljudožderstvo sam povezivao s davno prošlim razdobljima, s pričom o Robinsonu Crusoeu. Više ne. Srozali ste se u ponore koji se rijetko susreću na našem sudu', dodao je. 

>> Gay kanibal priznao kanibalizam

>> Šokantno: Gay mister ubio i namjeravao pojesti prijatelja!

Tridesetšestogodišnji Morley bivši je pobjednik natječaja 'Mr Gay UK', a na optuženičkoj klupi je za izricanja presude stajao pognute glave.

Porota u Leedsu mogla je čuti kako je Morley napao 33-godišnjeg Damiana Oldfielda u travnju u Leedsu nakon što su proveli večer zajedno. Morley, koji je nijekao ubojstvo, rekao je kako se bojao da će biti silovan.

Britanac, koji je radio kao kuhar, odrezao je i komad bedra i prsa svoje žrtve, zatim je prožvakao komad pečena mesa žrtve te ušao u restoran i osoblju priznao ubojstvo.

'Šest komadića mesa, začinjena i ispečena na maslinovu ulju, pronađeno je na Morelyjevoj radnoj plohi u kuhinji. Meso je bilo ljudskog podrijetla', rekao je zastupnik državnog odvjetništva Andrew Stubbs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene