Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toga se i bojala

Ostvarene strepnje: U rodilištu joj ukrali dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleskinja Mary veselila se rođenju svog prvog djeteta. No, nakon porođaja dobila je postporođajnu depresiju i bojala se da će ostati bez djeteta. Nekoliko dana kasnije dijete joj je i ukrala žena, koja je rodila mrtvo novorođenče.

Mary se udala se za Portugalca i tamo preselila. Iako odlično govori portugalski, nakon poroda se osjećala izgubljeno u tamošnjoj bolnici. Svojega mališana nije htjela ostaviti samog ni trenutka, jer se bojala da bi joj ga netko mogao ukrasti. Doktori su rekli da je njezin strah posljedica blagog oblika postporođajne depresije. Ali njezine strepnje na kraju su se ostvarile.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin GRBIN UZVRAĆA UDARAC Prepirka oko slogana ide dalje: "Prije Grabar-Kitarović taj slogan je imao..." Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra''

Mary se prisjeća žene, koja je nekoliko dana ranije rodila mrtvo novorođenče. Čula je i medicinske sestre koje su govorile kako s tom ženom nešto nije u redu. 'Nisam joj posvećivala previše pozornosti, jer sam je se bojala. Druge žene su joj dale da čuva njihove mališane i govori im o svojem mrtvom djetetu. Bojala sam se i liječnika. Nisam htjela da itko dira moje dijete. Kada je jedna liječnica tijekom vizite dignula moje dijete i pogladila ga po licu, brzo sam joj ga uzela iz ruku. Tada su svi mislili da sam Engleskinja puna sebe, kojoj ta portugalska bolnica nije dovoljno dobra', opisala je Mary.

Čula je supruga kako tijekom jednog posjeta razgovara s ženom, koja je izgubila svojega, piše 24ur.com. 'Tada sam počela planirati kako pobjeći s djetetom. Namjeravala sam ga uzeti i otputovati kući već iduće jutro', dodala je Mary. No, dijete je pustila samo na par trenutaka, jer je morala na wc, a kada se vratila više ga nije bilo. Medicinske sestre joj na početku nisu vjerovale, već su joj govorile kako ga je sigurno neki liječnik odnio na testiranje. 'Smijale su se kada sam rekla da mi je netko ukrao dijete i neka netko nazove policiju', rekla je.

Mary su dale sredstvo za smirenje. Tek su kasnije shvatile kako djeteta stvarno više nema. No, dijete je ipak dobila natrag nakon dva dana puna mučenja. Vratio ga je suprug žene, koja ga je ukrala. 'Ne znam što se dogodilo s njom. Ne krivim je više. Samo je željela svoje dijete', kaže Mary, koja se vratila u Englesku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene