Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila otkaz

Zavela učenika fotografijama na Facebooku pa se seksala s njim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Clare Horton, 33-godišnjoj nastavnici iz Newporta u južnom Walesu, zabranjen je rad nakon što je imala seksualni odnos sa 16-godišnjim učenikom.

Prema pisanju Daily Maila, Clare Horton mladića je zavela porukama na Facebooku, kao i svojim golišavim fotografijama koje je sama napravila.

Pročitajte i ovo Siniša Fučkar i Barbara Štrbac Strašan slučaj u Ludbregu Učenik skočio s prvog kata škole: Traumatolog za Dnevnik Nove TV otkrio u kakvu je stanju dječak Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Učenik, čije ime nije otkriveno, već se navodi kao učenik A, rekao je policiji da je imao seksualni odnos s nastavnicom dizajna i tehnologije, ali nije ju htio tužiti, navodeći kao razlog svoj čvrsti vjerski svjetonazor.

Horton, inače majka dvoje djece, 10 je godina radila u srednjoj školi Fitzalan u Cardiffu. Na odboru Općeg nastavničkog vijeća Walesa rečeno je kako joj je više učenika slalo poruke na Facebooku.

>> Sud je odbio: Seksala se u hotelskoj sobi, tražila odštetu za ozljedu na radu

Pristala se susreti s Učenikom A kod njegove kuće u Cardiffu, a potom ga je odvezla do svog doma u Newportu, koji je udaljen 30-ak kilometara. Ondje su se upustili u seksualni odnos, a Horton je učenika potom odvezla doma, nakon čega je otišla pokupiti svoju djecu.

Nastavnica, koja je u vrijeme tog odnosa prolazila kroz težak razvod, rekla je kako je od učenika uzela samo 'ruku prijateljstva'. Tvrdi da je s dječakom samo razgovarala prije no što je zaspala na fotelji na nekoliko sati. Razgovor s dječakom godio joj je u vrijeme razvoda, tvrdi.

'Bio je vrlo ljubazan i slušao me - samo sam pričala što se događalo s mojim bivšim suprugom', navela je Horton u izjavi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene