Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije u depresiji'

Ostala bez naknade za bolovanje jer je na Facebooku objavljivala slike za zabava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pazite kako koristite internet, pogotovo ako varate poslodavca, državu ili osiguravatelje. Jedna je Kanađanka, zbog fotografija koje je objavila na Facebooku ostala bez naknade za bolovanje.

Nathalie Blanchard iz kanadskog grada Grenbyja ne radi već godinu dana. Dijagnosticirana joj je teška depresija i otišla je na bolovanje. Svakog mjeseca primala je naknadu od svog zdravstvenog osiguranja. Međutim, isplate su iznenada prestale. Kada je nazvala osiguravatelja, službenica joj je rekla da je sposobna za rad što potvrđuje njezina Facebook stranica. 'Rekla mi je da je s mog Facebook skinula neke slike i neke rečenice i da nisam bolesna', kaže Nathalie. Službenica joj je opisala fotografije snimljene dok se zabavljala na muškom striptiz showu, proslavi rođendana i ljetovanju. Osiguravatelju je to bio dovoljan dokaz da Blanchard više nije u depresiji.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

Po pomoć kod odvjetnika

Ona međutim tvrdi da joj je liječnik preporučio izlaske i večernja druženja kako bi zaboravila na probleme. Dodaje da zbog napada tjeskobe i depresije i dalje nije u stanju raditi. Za pomoć se obratila odvjetniku. 'Zato što nema presedana sve je dopušteno i vjerojatno nema nikakvih pravila ili ograničenja', rekao je Tom Lavin, odvjetnik Nathalie Blanchard koji razmatra koji su daljnji mogući koraci kako bi Blanchard bila vraćena naknada. Osiguravajuća kuća ne želi komentirati slučaj. Korisnicima je ovo još jedno upozorenje da paze što objavljuju na Internetu jer sve može biti upotrijebljeno protiv njih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene