Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio na 'benignom' zahvatu

Osnivač francuske Nacionalne fronte Le Pen u bolnici nakon operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamdesetšestogodišnji osnivač francuske stranke krajnje desnice Nacionalne fronte (FN) Jean-Marie Le Pen na promatranju je u bolnici u četvrtak nakon operacije, u vrijeme obiteljske svađe u kojoj se sukobio sa svojom kćeri Marine koja je sada na čelu stranke.

Marine Le Pen je izjavila da je njezin otac dobro. "On je dobro. Imao je benignu operaciju i nema razloga za brigu", kazala je ona u izjavi za Reuters.

Pročitajte i ovo Plakat s receptom za gulaš od zeca u Francuskoj U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Slika nije dostupna Epilog sukoba s kćeri Francuska Nacionalna fronta isključila utemeljitelja Le Pena

Marine nije rekla kakvoj je operaciji podvrgnut njezin otac, ali je izvor blizak njemu rekao da zahvat ima veze s njegovim srcem i da se nije radilo o hitnoj operaciji.

Jean-Marie Le Pen u ponedjeljak je izjavio da se neće kandidirati na regionalnim izborima krajem godine, pokušavajući umanjiti štetu nastalu nakon javne svađe sa svojom kćerkom i stranačkom čelnicom.

Marine Le Pen, koja pokušava stranku učiniti prihvatljivom i umjerenim glasačima, pokušava svog oca, koji je već bio osuđivan zbog poticanja mržnje, nagovoriti da se potpuno povuče iz politike. Međutim, on na to zasad ne pristaje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene