Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oskvrnut grob Slobodana Miloševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grob bivšeg jugoslavenskog predsjednika Slobodana Miloševića u dvorištu njegove rodne kuće u Požarevcu (70 km jugoistočno od Beograda) oskvrnuo je muškarac koji je u njega zabio drveni kolac.

Miroslav Milošević koji nije ni u kakvom srodstvu s pokojnim predsjednikom zabio je kolac kako bi se uvjerio da se 'zao duh' neće vratiti, javlja Glas javnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okrugla godišnjica 10 godina od kraja Miloševića: Najveći problem Srbije je nijekanje Slika nije dostupna Prozivka srbijanskih dužnosnika Obljetnica Miloševićeve smrti: 'On je izolirao Srbiju'

Rekao je kako je obavijestio policiju o svojim namjerama, ali ga policija nije privela.

Policija u Požarevcu nije objavila priopćenje o izgredu.

Oporbena Socijalistička partija Srbije čiji je Slobodan Milošević bio predsjednik oštro je osudila taj 'vandaliski čin' i zatražila kažnjavanje krivca.

Miroslav Milošević, također rođen u Požarevcu, bivši je član pokreta Otpor koji je koncem 1990-ih poveo borbu za rušenje prvog čovjeka u Beogradu s vlasti, u čemu je uspio u listopadu 2000.

Slobodan Milošević umro je 11. ožujka u svojoj zatvorskoj ćeliji u Den Haagu, gdje mu se sudilo za ratne zločine na Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene