Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Drama u blizini Disney Worlda

Policija je pronašla tijelo 2-godišnjaka kojeg je aligator odvukao u jezero

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječaka (2) iz Nebraske, koji je bio na odmoru u Disney Resortu na Floridi sa svojim roditeljima i braćom, napao je aligator i odvukao ga u jezero pred očima užasnutih roditelja, izvijestila je policija.

Nekliko sati nakon tragičnog događaja policija je pronašla tijelo dječaka.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

'Dijete se igralo na plaži u blizini Disneyjeva Resorta oko 21:15 sati po lokalnom vremenu u utorak kada ga je napao aligator dužine oko 2 metra', kazao je šerif Jerry Demings. 'Dijete se igralo pokraj vode, bio je možda s jednom nogom u vodi. Otac je skočio za njim i pokušao istrgnuti sina, no nije uspio. U vodu je skočila i majka djeteta, no nisu ga uspjeli spasiti'.

Majka i otac su odmah alarmirali spasioca koji je potom pozvao policiju i nadležne službe, prenose američki mediji.

Obitelj je iz Nebraske došla na odmor 12. lipnja sa svoje troje djece.

Potraga za djetetom je odmah započela. Više od 50 policajaca i nekoliko trapera iz državne Komisije za ribu i divljač bezuspješno je pretraživalo jezero u potrazi za odbjeglim aligatorom. Nekoliko helikoptera je također nadlijetalo jezero. Nakon više od 3 i pol sata potraga je obustavljena, no nastavljena je odmah ujutro.

 

'Ne idemo nigdje dok ne pronađemo dijete', kazao je šerif Demings. 'Kao otac i kao djed nadam se najboljem u ovim okolnostima. Nismo do sada imali napad aligatora'.

Chad Weber iz državne Komisije za ribu i divljač je kazao kako do sada nisu imali podataka da u tom području ima aligatora, no agencija će istražiti sve okolnosti.

'Ulažit ćemo sve napore kako bi locirali dijete i uhvatili aligatora', kazao je Weber.

Glasnogovornica Disney Worlda je kazao kako su njihove misli s nesretnom obitelji. 'Svi u Walt Disney World Resortu su shrvani tragedijom'.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene