Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opuštajući užici Slovenije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelina snijega uvijek je bila očaravajuća, a naročito ako se upravo ondje najradije opuštate.

Skijanje je veoma popularno kod naših građana koji na tu vrstu odmora najčešće odlaze sa svojim obiteljima. Srećom, veoma blizu – u Sloveniji, nalazi se cijeli niz obiteljskih skijališta.

Jedno od njih je i Golte koje se smjestilo na 1.600 metara nadmorske visine, a u posljednjim je godinama primilo brojna priznanja i nagrade. Veoma popularna skijališta u Sloveniji u kojima se opustiti možete s prijateljima, ali i s obitelji su još Pohorje, Cerkno i Krvavec.

Nakon skijanja ili samo ukoliko tražite neki drugi oblik opuštanja, susjedi nam nude i medenu masažu u welnes centru Skok gdje slijede provjerene mudrosti, jer znaju da je samo sretan i zadovoljan čovjek – uspješan čovjek.

Osim toga, veoma blizu, u mirnom okruženju, na selu okruženom šumom, nalaze se pet lijepo uređena klimatizirana apartmana u drvenim kućama, pod zajedničkim nazivom apartmani Korošec. Osim prekrasne okoline, gostima je na raspolaganju wellnes centar s četiri različita prostora za individualno uživanje u saunama, jacuzziima, masažnim i kozmetičkim uslugama.

Ondje se nalazi i predivno romantično jezero koje ljeti služi za kupanje i ribolov, a zimi za klizanje.

Za edukacijsku razonodu, ovom odmoru možete pridružiti još i posjet muzeju u rudniku ugljena, 157 metara ispod zemlje

Kako sve izgleda pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene