Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnici tvrde

'Optuženik za ubojstvo Roberta Kennedya žrtva je kontrole uma'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Sirhana Sirhana, čovjeka koji je 1968. godine optužen za ubojstvo Roberta F. Kennedya zatražili su da se optužbe odbace te da ga se pusti iz zatvora tvrdeći da je njihov klijent nevin te da je bio žrtva kontrole uma.

Samo tjedan dana nakon godišnjice smrti Johna F. Kennedya, odvjetnici optuženog za atentat na R. F. Kennedya zatražili su da ga se oslobodi na temelju krive presude i dokaza.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

>> Dokazano da je Oswald kod atentata na Kennedyja djelovao sam?

Tvrde da je Sirhan Sirhan bio pod utjecajem zagovornika teorije zavjere koji su mu kotrolirali misli te da je sud ignorirao činjenicu da su postojala dva osumljičena za pucnjavu na predsjednika te da pištolj koji je pronađen kod njihovog klijenta nije onaj odgovoran za Kennedyevu smrt.

Odvjetnici također tvrde da je Sirhan optužen prvenstveno zato što je Arap. On danas ima 67 godina te služi doživotnu kaznu, a tek nedavno se uz pomoć Daniela Browna, stručnjaka za hipnozu po prvi puta uspio prisjetiti atentata.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene