Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje joj je stabilno

Oporavlja se 2-godišnjakinja koja je pala s 10. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zhang Fangyu, 2-godišnja djevojčica koju je prošle subote pri padu s 10. kata zgrade uhvatila slučajna prolaznica, skinuta je s respiratora i samostalno diše.

'Pluća su ponovno počela raditi samostalno i jako nam je drago da više nije na respiratoru. Disanje joj je stabilno i bez teškoća, cirkulacija joj se također poboljšala, a tlak je stabilan. Može se reći da je prošao kritičan period, no još je na intenzivnoj njezi i pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja', kazao je dr. Zhang Chenmei, šef JIL-a u Dječjoj bolnici u provinciji Zhejiang.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Simljeno kamerom Pogledajte kako je susjed uhvatio djevojčicu koja je pala s 3. kata! Slika nije dostupna Potresna priča U naručje uhvatila dijete koje je padalo s desetog kata!

Liječnici su njezinim roditeljima dozvolili ulazak u sobu u kojoj se nalazi 2-godišnjakinja kako bi s njom razgovarali i ohrabrili je.

Ipak, iako napretka ima, liječnike zabrinjava njezin mozak, tj. njegov oporavak. 'Još uvijek ne možemo reći hoće li se u potpunosti oporaviti', kazao je dr. Zhang.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene