Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opio se vodom do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek koji je patio od rijetke ovisnosti o vodi, pronađen je mrtav nakon što je ispio ogromnu količinu tekućine s crijeva za polijevanje vrta.

Beživotno i mokro tijelo 51-godišnjeg Andrewa Elsea pronašli su susjedi. Andrew je navodno razvio neutaživu žeđ nakon problema s probavom koje je imao u mladosti, prenosi britanski Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

Patolog je utvrdio kako je nesretni čovjek umro od prevelike konzumacije vode što je dovelo do smanjenja nivoa natrija u krvi, uzrokujući srčani udar. 

>> Zbog previše vode moguće je umrijeti!

>> VIDEO: 'Vodena dijeta' trajno joj oštetila mozak

>> Umro od predoziranja - vodom!

Njegov brat izjavio je kako je Andrew bio ovisan o ispijanju vode skoro 30 godina.

'Sve je počelo zbog problema s probavom koje je imao. Smatrao je da mu voda ublažava bol. Na kraju mu je to postala zabava i ovisnost, baš kao kod alkoholičara.'

'Bizarna je to smrt, žalosno da je tako skončao. Vjerojatno se nešto moglo učiniti u pitanju njegovog problema no sad je prekasno', dodao je potreseni brat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene