Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatražio pomoć vlasti

Opet viđen? 'Bigfoot mi luta po imanju i jede pizzu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anthony Padilla u šerifov je ured donio dokaze da mistko biće stvarno postoji - foto albume, prazne ambalaže hrane i stvorenjev izmet. Zatražio je DNK testiranje, ali naišao je na odbijanje i tako propustio milijunsku nagradu za svoje otkriće.

Muškarac je zatražio pomoć vlasti zbog napadača na svom imanju. Optuženi je u ovom slučaju Bigfoot koji oko imanja u Michiganu navodno luta više od desetljeća i usput jede - pizzu.

Pročitajte i ovo Ilustracija "i nikad problema nije bilo" U pekari na Hvaru jumbo pizzu prodaju za 500 kuna: "Čovjek s broda je kupio 20 komada..." Slika nije dostupna uzbuna na bilicama Splitski zatvorenici pripremaju štrajk glađu, za sve je kriva pizza: Otkriveno tko je pokrenuo pobunu

52-godišnjak Anthony Padilla se u subotu pojavio u policijskoj postaji u Midlandu naoružan dokazima, piše Huffington Post. Sa sobom je donio foto albume, prazne ambalaže hrane, pa čak i, kako tvrdi, Bigfootov izmet. Od službenika je zatražio pomoć u dokazivanju da mitsko biće postoji.

FOTO Kontroverzni lovac tvrdi: Ubio sam Bigfoota

Iako postojanje dlakave zvijeri nikad nije dokazano, mnogi su pokušavali. Tako je i Padilla od zamjenika šerifa zatražio DNK testiranje dokaza koje je donio.

"Ljubazno smo mu objasnili da se DNK obrada koristi samo za teška kaznena djela, te da Bigfoot nije osumnjičen za bilo kakve kriminalne akivnosti", objasnio je zamjenik šerifa Thomas Anderson.

Inače, Padilli bi potvrda šerifovog ureda donijela 10 milijuna dolara novčane nagrade koju jedan televizijsi show dodjeljuje onome tko pornađe stvorenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene