Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša jeftina opcija

A htjela je uštedjeti na operaciji povećanja stražnjice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka je umrla na operacijskom stolu. Obitelj ne zna što je pošlo po krivu. Liječnik je uhićen.

Britanka koja je otputovala u Tajland kako bi jeftinim estetskim operacijama poboljšala svoju stražnjicu, platila je svojim životom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pilot pozvao liječnika Strašna nesreća u avionu: Putniku iz usta i nosa počela curiti krv za vrijeme leta Slika nije dostupna Prvi posjet nakon puča Oštar zaključak: "Sjevernu Koreju potrebno je izolirati"

Obitelj 23-godišnje Joy Williams iz Thamesmeada nije znala zbog čega je otputovala u inozemstvo, a sada ne znaju što je pošlo po krivu. Oni koji su je poznavali opisuju je kao brižnu i duhovitu djevojku koju su svi voljeli. Umrla je 23. listopada nakon što je otputovala na 2000 funti vrijednu operaciju u Bangkok, piše Daily Mail. 

Williams je rođena u Lagosu, a u Londonu je živjela s majkom od 2007. godine. Nekoliko dana nakon operacije povećanja stražnjice koja je obavljena 14. listopada njezina rana se inficirala i vratila se na korektivnu operaciju uklanjanja silikonskih implantanata. Nažalost, preminula je na operacijskom stolu nakon što ju medicinsko osoblje nije uspjelo oživjeti.

Zbog obećanja da će riješiti sve svoje probleme, dječak ostao bez mladosti

Djevojka je dugo imala problema sa samopoštovanjem i zlostavljali su je u školi. Liječnik koji je obavio operaciju Sampob Sansiri (51) uhićen je i optužen za nemar. Naime, obavljao je noćne operacije bez dozvole.

Suočen je s optužbama da je nesmotrenošću uzrokovao smrt i ako bude osuđen mogao bi završiti u zatvoru na 10 godina.

Inače, tajland je svjetski lider u turizmu koji se zasniva na estetskoj kirurgiji. Mnogi nude popuste od 60 posto, a industrija je zemlji zaradila 2,68 milijardi funti u 2013. godini.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene