Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjeli se pomiriti

Opća makljaža srpskih političara: Nitko nije imao manje od 1,2 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sastanak 60 srbijanskih političara koji je dogovoren u svrhu pomirenja koalicijskih partnera završio je intervencijom policije i hitne.

Dužnosnici dviju srbijanskih stranaka, Jedinstvene Srbije i Dačićeve Socijalističke partije Srbije, preksinoć su dogovorili sastanak u jednom hotelu u Staroj Pazovi kako bi raščistili postojeće razmirice i pomirili se prije predstojećih izbora.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Na sastanku na kojem je sudjelovalo 60 političara ipak se malo previše popilo te je oko 2 ujutro došlo do opće tučnjave, piše Blic. Prvo su se verbalno sukobila dva viša dužnosnika, Branislav Trifunović i Srđan Kružević, a zatim su poletjele i šake, ali i čaše te boce, kažu neki svjedoci.

VIDEO Tučnjava u parlamentu: Letjele boce, tukli se šakama i nogama

Na intervenciju su izašli i policija te hitna pomoć koja je svim prisutnim političarima izmjerila između 1,2 i 1,9 promila alkohola u krvi.

Postoji nekoliko verzija ovog događaja, a prema jednoj od njih Trifunović i Kružević kažu kako se oni uopće nisu tukli te da su njih dvojica 'drugovi, prijatelji, braća'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene