Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska potraga

Opasni kriminalci skrivaju se u Essenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici njemačkog grada Essena strahuju od dva zločinca koja su pobjegla iz zatvora u Aachenu.

Njemačka je policija postavila prepreke na cesti koje vode iz Essena u potrazi za dva bjegunca 46-godišnjim Peterom Paulom Michalskijem i 50-godišnjim Michaelom Heckhoffom za koje se vjeruje da su naoružani i opasni, piše Stern.de. Dvojac je iz zatvora u Aachenu pobjegao u četvrtak ozlijedivši dva čuvara, a potom su se zaputili u Köln gdje su oteli automobil koji je vozila 19-godišnja studentica. Kako im je nestalo goriva, napustili su vozilo i vozačicu te nestali.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Posljednji su put viđeni u južnom dijelu Essena gdje policija za njima i traga. Policija u Aachenu priopćila je kako su uhitili zatvorskog čuvara osumnjičenog da je pomogao zatvorenicima u bijegu. Navodno im je dao pištolje i metke. Peter Paul Michalski i Michael Heckhoff u zatvoru su od ranih devesetih, a oboje su osuđivani za pljačke i otmice, a Michalski i za ubojstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene