Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivne snimke uhićenja

Opasna Amerikanka Vanessa Raney završila u Remetincu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uhićenja, Vanessi Raney određen je istražni pritvor, potvrdili su u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Večeras u ''Provjerenom'' pogledajte ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Osječka policija je Amerikanku za kojom se tragalo zbog uhođenja svoje bivše profesorice sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta i čiji je slučaj riješen zahvaljujući ekipi ''Provjerenog'', prepratila u zatvor u Zagrebu.

''Državljanku SAD-a V. R. (1976.) su povodom rješenja o određivanju istražnog zatvora i tjeralice Općinskog kaznenog suda u Zagrebu policijski službenici PU osječko-baranjske uhitili i prepratili u Zatvor u Zagrebu.

PU osječko-baranjska nakon toga je Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku podnijela kaznenu prijavu protiv V. R. (1976.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva iz članka 111. stavka 1. točke 6. u vezi s člankom 34. KZ/11 počinjenog tijekom uhićenja'', izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Večeras u ''Provjerenom'' pogledajte ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney. Prilikom privođenja nožem je teško ozlijedila policajca. Gledatelji imaju priliku doznati kako je izgledala potraga Eme Branice za opasnom Amerikankom. Na koji ju je način novinarka ''Provjerenog'' pronašla za četiri dana, dok policija nije dvije godine?
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene