Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povukao je u sekundi

Djevojčici koju je ugrizao morski lav prijeti ozbiljna opasnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica koju je morski lav povukao u more, prima antibiotike kako bi izbjegla opasnu bolest kojom bi se mogla zaraziti zbog bakterije u ustima morskog lava.

Djevojčica, kaže njezin otac, ima sumnjivu ranu na donjem dijelu leđa, na mjestu gdje ju je ugrizao morski lav.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala" Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

''Njezina obitelj je u medijskim izvještajima ovom događaju čula izjavu trenera za morske sisavce koji je rekao da bi ugriz morskog lava mogao izazvati infekciju, pa su nam se javili'', rekla je glasnogovornica akvarija u Vancuveru Deana Lancaster.

Naime, bakterija koja se nalazi u ustima morskog lava može kod ljudi izazvati artritis, a zabilježeni su i slučajevi amputacije udova, te se u slučaju ugriza preporuča terapija antibioticima, javlja CNN.

Podsjetimo, šestogodišnjakinja se u luci Stevenson u blizini Richmonda u Britanskoj Kolumbiji divila zanimljivom morskom sisavcu ne sluteći što će se uskoro dogoditi. Već za nekoliko trenutaka kalifornijski morski lav iskočio je iz mora, zgrabio je za haljinicu i povukao je preko ograde.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene