Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena je

FOTO Opaka učiteljica zagorčala život učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jennifer Fichter policiji je priznala da je s tinejdžerom spavala 20 ili 30 puta. Tvrdi i da je ostala trudna, ali je pobacila.

Jennifer Fichter američka je učiteljica i kako piše NY Daily News svoje učenike voli više nego bi trebala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike Slovenski specijalci, ilustracija Velika akcija Slovenski specijalci upali u osnovnu školu: Uhićena je učiteljica

Nakon suspenzije 2008. godine podnijela je ostavku u školi u Orlandu, nakon što je drugoj učitelji priznala da ima neprimjerene osjećaje prema 14-godišnjem učeniku. Naime, 'rastapala' se pred njegovim očima.

Dječaka navodno nije mogla izbiti iz glave, a kolegici je priznala i da ga sanja.

Na novom poslu u središnjoj Floridi počela je raditi 2011. godine, a zaposlena je bila sve dok majka jednog 17-godišnjaka nije postala sumnjičava i pozvala policiju.

Optužena za seks s maloljetnikom

29-godišnjakinja učiteljica na kraju je priznala da je zaljubljena u tinejdžera, kao i da su 20 ili 30 puta imali spolne odnose na stražnjem sjedištu njezina kabrioleta. Tvrdila je i da je ostala trudna, ali je pobacila.

Policija ju je uhitila 14. travnja zbog nezakonitog seksa s maloljetnikom. Suočena je i s optužnicima u drugim državama jer su odnose imali i u susjednom okrugu.

U školi je suspendirana, a u utorak će školski odbor raspraviti o njezinom otkazu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene