Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kakva ideja...

Oni bi napili golubove da ih onesviještene 'deportiraju' iz svog grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici grada Sumyja u sjeveroistočnoj Ukrajini razmišljaju o opijanju golubova kako bi ih lakše 'deportirali' iz svog grada.

Radikalne mjere predložili su čelnici grada uoči proslave dana grada kako bi zaštitili spomenik pjesniku Tarasu Ševčenku koji je svakodnevno prekriven ptičjim izmetom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

'Dajmo im kruh namočen vinom i deportirajmo ih nekamo gdje će se probuditi idući dan', rekao je Alexei Movchan čelnik vladajuće stranke u tom gradu.

>> VIDEO Kada jatu galebova 'servirate' laksativ!

Movchan je odbacio optužbe za okrutnost prema životinjama tvrdeći kako se ovakva deportacija prakticiran i u jednom pravoslavnom manastiru na zapadu zemlje.

Još uvijek se ne zna hoće li gradske vlasti ispuniti naum. Dan grada slave 2. rujna, piše RIA.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene