Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uporanje prstom

Oleg Butković: Nije HDZ jedini imao donatore i pozajmice, neka ih objave i druge stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je uoči sjednice Vlade kako HDZ nije jedina stranka koja je imala donatore i pozajmice, te da bi svoje donatore i pozajmice trebale objaviti i druge stranke.

"Kada sve političke stranke u Hrvatskoj objave donatore i pozajmice koje su radili, pod kojim uvjetima i kojim kamatnim stopama onda ću to komentirati detaljnije. Nije HDZ jedina stranka koja je imala donatore i koja je imala pozajmice", rekao je Butković .

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Na novinarsku tvrdnju kako nije problem u u pozajmicama i bankama nego u financiranju putem zaklada, koje nije dozvoljeno, Butković je rekao kako je već odgovorio na pitanje.

Na pitanje o ljetovanju premijera Tihomira Oreškovića na Brijunima kazao je kako on na njegovu mjestu to ne bi radio. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene