443170
443170
443170
443170
443170

Oleg Butković: Nije HDZ jedini imao donatore i pozajmice, neka ih objave i druge stranke

  • , 13.07.2016., 10:50
  • Autor:
  • komentara

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je uoči sjednice Vlade kako HDZ nije jedina stranka koja je imala donatore i pozajmice, te da bi svoje donatore i pozajmice trebale objaviti i druge stranke.

 
 
 
 
Oleg Butković o financiranju HDZ-a (Video: Dnevnik.hr)
Oleg Butković o financiranju HDZ-a (Video: Dnevnik.hr)

"Kada sve političke stranke u Hrvatskoj objave donatore i pozajmice koje su radili, pod kojim uvjetima i kojim kamatnim stopama onda ću to komentirati detaljnije. Nije HDZ jedina stranka koja je imala donatore i koja je imala pozajmice", rekao je Butković .

Na novinarsku tvrdnju kako nije problem u u pozajmicama i bankama nego u financiranju putem zaklada, koje nije dozvoljeno, Butković je rekao kako je već odgovorio na pitanje.

Na pitanje o ljetovanju premijera Tihomira Oreškovića na Brijunima kazao je kako on na njegovu mjestu to ne bi radio. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se