Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvukli ga vatrogasci

Ogromna grana pala na taksi, vozač čudom preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred jake oluje ogromna grana odlomila se sa stabla i pala na taksi koji je u tom trenutku tuda prolazio. Taksist je čudom preživio.

Nesreća se dogodila u petak oko 12:30 sati u gradu Chengduu u jugozapadnoj kineskoj provinciji Sichuan.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Slika nije dostupna Zvao vatrogasce Policajac se popeo na stablo da spasi mačku pa i sam zapeo

>> Nećete vjerovati koliko je bila blizu sigurnoj smrti

Zbog jake kiše i vjetra ogromna grana se odlomila i pala na taksi. Vozač srećom nije bio ozlijeđen, no nije mogao izaći iz automobila. Svjedoci koji su se zatekli na mjestu događaja pozvali su vatrogasce koji su uz pomoć pile isjekli granu i oslobodili zatočenog vozača.

'Ja sam također nazvao policiju i vatrogasce. Rekli su mi da će doći kroz nekoliko minuta. Rekao sam im da nisam ozlijeđen i da sam sam u taksiju', kazao je zatočeni vozač Liu Rong.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene