Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za nasilnicima

Odvratan napad: Na dječaka bacili kamen, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogorčeni korisnici interneta u potrazi su za nasilnom skupinom koja je pretukla 13-godišnjaka.

Kinezi su pokrenuli online potragu za četiri nasilnika koja su bacila kamen na bespomoćnog tinejdžera, nakon čega se jedan od njih na dječaka i pomokrio, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

U javnost je naime procurio petominutni video šokantnog napada tijekom kojeg su nasilnici 13-godišnjaka udarali rukama i nogama. Tri mladića, gola do pasa, bila su zadužena za premlaćivanje, dok je četvrti snimao.

VIDEO Skrivena kamera uhvatila napad zle dadilje

Ogorčeni korisnici interneta zbog toga su udružili snage kako bi pokušali pronaći krivce za napad koji se navodno dogodio u Pekingu. Snimku koja je dan nakon objave skinuta s interenata istražuje i policija, međutim ne žele otkriti koliko teško je ozlijeđen napadnuti dječak.

'Istraga je pokenuta. Ne želimo više govoriti u ovoj fazi', obavijestili su. Navode korisnika interneta kako je snimatelj učenik osmog razreda nisu htjeli potvrditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene