Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon terorističkih napada

Održana misa za žrtve napada u Španjolskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misa za žrtve dva teroristička napada u Španjolskoj, u kojima je ubijeno 14 ljudi, održana je u nedjelju u Bazilici Svete obitelji u Barceloni.

Španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia, premijer Mariano Rajoy i predsjednik autonomne regije Katalonije Carles Puigdemont došli su na misu u svjetski poznatu crkvu, rekemekdjelo arhitekta Antonija Gaudija.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Dva desetljeća od napada na vlakove, drukčije džihadističke prijetnje Španjolskoj prošlo je 20 godina U najsmrtonosnijem terorističkom napadu u Europi ubijene 192 osobe: "Ne smijemo smanjiti oprez, imaju ogromnu sposobnost sposobnost mutiranja i prilagodbe"

Misu "za mir" služio je barcelonski nadbiskup Juan Jose Omella. Članovi španjolske kraljevske obitelji u subotu su obišli ozlijeđene u bolnici i zapalili su svijeće na šetalištu Las Ramblas, gde se kombi zaletio na pješake.

U dva teroristička napada u Kataloniji, Barceloni i obližnjem ljetovalištu Cambrilsu, poginulo je najmanje 14 građana i pet napadača, dok je više od 120 ljudi ozlijeđeno. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene