Obavijesti Video Pretražite Navigacija
titula najodmornijeg

Postao prvakom Crne Gore u izležavanju nakon 60 sati borbe: "Nije bilo teško, tek sam se zagrijao"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Završilo je 12. natjecanje u ležanju koje tradicionalno organizira Etno selo Montenegro u Breznima. Titulu najodmornijeg je osvojio Žarko Pejanović, zvani “Knele” sa Zabjela.

Titula najvećeg prvaka u izležavanju odlazi u mjesto Zabjelo, nakon što je Žarko Pejanović u finalu "potukao“ Vuka Koljenšića iz Danilovgrada. Pobjedu je ostvario nakon što se izležavao 60 sati.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi"

Prije kraja natjecanja, neslužbeno je objavljeno, došlo je čak i do pregovora o podjeli titule, no Pejanović je na kraju ipak ustrajao te zasluženo odnio pobjedu, javlja RTCG.

Ovogodišnji prvak skromno je kazao kako nije bilo teško. "Vjerujte mi, nisam se ni zagrijao“, kazao je dodavši da je najveći problem kada natjecateljima njihovi bližnji dolaze izraziti podršku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna međunarodna tjeralica Policija ga uhitila zbog krivotvorene vozačke, ispalo da ga traži Interpol zbog pokušaja ubojstva

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon tri mjeseca Pala vlada Crne Gore: Abazović tvrdi da ga ruše ljudi povezani s ubojstvom Ive Pukanića

"Najteže je kad te dođe podržati obitelj, to je najveća greška“, dodao je naglašavajući da je onda teško ne ustati. Premda ističe negativne strane podrške, Pejanović smatra da je poželjno kad podršku dođe izraziti društvo, jer je tada, kako kaže, zabava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene