Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

''Avu za premijerku''

Ava prozvala učiteljicu za ratni zločin, a njezina poruka postala viralna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgovor 11-godišnje djevojčice na pitanje - što bi moja učiteljica mogla raditi bolje - postao je viralan i zaradio više od pola milijuna lajkova.

Ava Cross, školarka iz Glasgowa odgovarala je na školsko pitanje o svojoj učiteljici te je kolektivno kažnjavanje u razredu dovela u vezu s ratnim zločinom zabranjenim Ženevskom konvencijom.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić jede parizer Obratio se na Instagramu Bizaran video! Pogledajte kako Vučić jede parizer: "Siniša, evo majonez" Ilustracija Lijepa gesta Vlasnik parkirao auto u Srbiji: Kad se vratio ugodno se iznenadio

''Ne bi trebala koristiti kolektivnu kaznu, jer ona nije pravedna prema mnogima koji nisu ništa skrivili i prema Ženevskoj konvenciji iz 1949. smatra se ratnim zločinom'', napisala je Ava.

 

Odgovor ispisan na papiru fotografirao je i na Twitter stavio njezin tata Mason. Ubrzo je retvitan mnogo puta te je dobio više od pola milijuna lajkova. ''Moja kćer je predala ovaj odgovor u školi. Ne znam bi li je trebao kazniti ili joj kupiti sladoled'', napisao je Mason u komentaru.

Većina korisnika Twittera koji su komentirali objavu podržala je kupovanje sladoleda, podržali su njezin antiautoritetski način razmišljanja i nagovarali Masona da joj povisi džeparac.

Jedna je korisnica Twittera napisala: ''Avu za premijerku''
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene