Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal

Ovo je odgojiteljica u vrtiću davala djeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveška odgojiteljica otpuštena je ovaj tjedan pošto je u vrtić donijela uzorke svoje krvi i djeci dopustila da ju dodirnu i kušaju, rekla je ravnateljica vrtića.

Odgojiteljica u Soli, gradiću na zapadnoj obali Norveške, donijela je uzorke krvi uzete ranije tog dana i stavila ih na tanjurić kako bi ju djeca, u dobi od tri do šest godina, mogla vidjeti.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Obnova Dječjeg vrtića Lipa u Čačincima Nakon osam mjeseci Djeca su ostala bez utočišta za igru i smijeh, sada je napokon počela obnova: "Jedva čekamo da se vratimo"

>> Tvrdi da je vampir pa preko oglasa traži donatore krvi!

'Djeca su pitala mogu li dodirnuti krv i ona im je to dopustila', rekla je ravnateljica Inger Lise Soemme Andersen za Reuters. 'Djeca su je zatim upitala kako da obrišu prste, a odgojiteljica je prst stavila u usta, pa su je djeca slijedila', dodala je ravnateljica.

'Roditelji su zgroženi, potreseni i šokirani', rekla je Andersen. Ravnateljica je dodala da je odgojiteljica, koja je bila zaposlena na određeno vrijeme, nakon incidenta testirana na AIDS i hepatitis B. Rezultati testova još nisu poznati, ali vlasti vjeruju da je mogućnost da se djeca zaraze vrlo mala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene